Kuinka saada vesipultti Terrariaan (2024)

Terraria on täynnä arvokkaita esineitä, aseita ja varusteita, joilla voit vahvistaa hahmoasi. Yksi monipuolisimmista varhaisten pelien aseista on Water Bolt, joka on suhteellisen yksinkertaista löytää.

Kuinka saada vesipultti Terrariaan (1)

Water Bolt on Spell Book -ase, eikä sitä pidä sekoittaa Bookiin askartelumateriaalina. Siinä on joitain yhtäläisyyksiä kirjojen kanssa, mutta kun löydät sen ja otat sen käteesi, näet vesipultin erilaisen rakenteen ja käyttäytymisen.

Katsotaanpa, miten voit löytää vesipultin, mistä etsiä sitä ja paljon muuta.

Vesipultin hankkiminen Terrariassa

On vain yksi tapa löytää vesipultti mistä tahansa luodusta maailmasta. Tätä esinettä ei voi valmistaa, ryöstää arkuista tai löytää millään muulla epätavallisella tavalla.

Kuinka saada vesipultti Terrariaan (2)

Water Bolt on naamioitu kirjaksi ja asetettu kirjahyllyille Dungeonsissa. Sinun tarvitsee vain tutkia Dungeonia ja kaivoksia jokaisen matkan varrella löytämäsi kirjahyllyn kautta, kunnes otat Water Boltin käteen. Sinun ei tarvitse käyttää vasaraa tähän; kaivostyö Pickaxella riittää.

Lisäksi, jos sinulla on aikaa, sinun ei tarvitse louhia jokaista kirjahyllyä; voit vain viedä hiiren sen päälle ja katsoa, ​​onko siellä vesipultti. Myös vesipultin napsauttaminen hiiren oikealla painikkeella riittää poimimaan sen, aivan kuten juoma.

Vesipultti löytyy suuremmista maailmoista todennäköisemmin, kun otetaan huomioon, että jokaisella hyllyllä on vain 50 % todennäköisyys, että kirja (käsityömateriaali) on, ja vain 2 % todennäköisyydellä, että vesipultti piileskelee niiden keskellä.

Tästä syystä sinun ei pidä luovuttaa muutaman kirjahyllyn louhimisen jälkeen. Sinun tulisi myös tietää ero muokattavien ja ei-käsiteltyjen kirjahyllyjen välillä. Water Bolt löytyy luolaston ei-käsitellyistä kirjahyllyistä, jotka ovat yksi seuraavista:

  • gotiikka
    Kuinka saada vesipultti Terrariaan (3)
  • Sininen Dungeon
    Kuinka saada vesipultti Terrariaan (4)
  • Vihreä Dungeon
    Kuinka saada vesipultti Terrariaan (5)
  • Pink Dungeon kirjahyllyt
    Kuinka saada vesipultti Terrariaan (6)

Vesipultin hankinnan vaatimus

Koska Water Bolt on yksi Dungeonsin kirjoista, sinun on voitettava Skeletron ennen sisääntuloa, jos pelaat pelin päivitetyllä versiolla. Jos sinulla on vanhempi versio, ennen 1.4-korjausta tai joissakin harvinaisissa tapauksissa, löydät kirjahyllyn, jossa on vesipultti Dungeonin pinnalta; sinun ei tarvitse voittaa tätä pomoa.

Lisäksi heräät Dungeon Guardianin, jos yrität päästä luolaan ennen kuin voitat Skeletronin. Tätä väkijoukkoa ei voi voittaa, ja saavuttuasi sinut tapetaan automaattisesti. Saatat löytää joitakin noista kirjahyllyistä ennen Guardianin ilmestymistä, mutta todennäköisyys, että löydät vesipultin niin nopeasti, on pieni.

Dungeonin löytäminen Terrariasta

Kuinka saada vesipultti Terrariaan (7)

Koska vankityrmä on välttämätön vesipultin löytämiseksi, on tärkeää tietää, kuinka se löytää ja navigoida sen läpi. Dungeonit ovat täynnä vaarallisia ja kestäviä vihollisia, ansoja ja muita haitallisia esineitä, joten sinun on oltava riittävän varusteltu ja valmistautunut.

Jokaisessa luodussa maailmassa Dungeon-biomit sijaitsevat lähellä kyseisen maailman reunaa. Ne on helppo tunnistaa lohkoista, joita voi olla kolmessa värissä: vaaleanpunainen, sininen tai vihreä. Tämä rakennelma sijaitsee viidakon biomin vastakkaisella puolella ja lähellä lunta.

Ensimmäinen tehtävä, joka sinun on suoritettava ennen kuin pääset edes Dungeoniin, on voittaa Skeletron. Vuorovaikutuksessa NPC:n kanssa Dungeonin edessä Old Man kutsuu Skeletronin. Nimittäin, kun käytät "Kirousa", NPC:stä tulee pomo, joka sinun täytyy voittaa.

Jos haluat taistella luurankoa vastaan ​​uudelleen tulevaisuudessa, et voi tehdä sitä samalla tavalla, vaan löydä Clothier Voodoo Doll kukistamalla viholliset Dungeonin sisällä.

Lisäksi, jos pelaat Hardmodella ja olet jo voittanut Plantera- ja Golem-pomot jossain vaiheessa, sinun on voitettava kultistit ennen kuin pääset Dungeoniin ja tutkit sitä. Tämä on toinen syy, miksi tarvitset kunnollisia tilastoja, juomia ja aseita ennen kuin lähdet sisään.

Mahdollisia vihollisia Dungeonissa

Water Bolt on mahtava ase, varsinkin pelin alussa. Sen kyky kikottaa pultteja voi olla hyödyllinen ahtaissa tiloissa ja suljetuissa kohtaamisissa. Se on hyödyllinen myös Wall of Flesh -areenalla. Maagit hyötyvät tästä aseesta ja sen loitsuista eniten. Lisäksi Water Bolt voi tehdä vahinkoa jopa 10 viholliselle kerralla, joten se voi olla hyödyllinen useita kohteita vastaan.

Kuinka saada vesipultti Terrariaan (8)

Mutta ennen kuin löydät vesipultin, saatat joutua voittamaan vihollisia Dungeonsissa. Sieltä löydät Angry Bones-, Dungeon Slimes -väkijoukot tai Dark Casters and Cursed Skulls, jotka voivat hyökätä seinien läpi. Muista myös tuhota vesikynttilät vähentääksesi syntyä tai vihollisia.

Ansoja ovat myös osa Dungeonia. Tikkaansat ovat yleisimpiä, joten on parasta olla varustettu juomilla, kuten Dangersense-juomalla, tai varustaa Grand Design -esine, joka paljastaa ansojen sijainnin.

UKK

Mikä muuntaja on paras varustaa Water Boltissa Terrariassa?

Kun käytät Water Boltia, tarvitset paljon manaa; ilman manajuomia loppuu nopeasti. Tämä on yksi syistä, miksi Mythical modifier on paras vesipulttiin. Maagiset aseet, mukaan lukien vesipultti, hyötyvät eniten tästä muuntimesta. Se alentaa manan hintaa 10 % ja lisää nopeuttasi ja lisää kriittistä isku-, vahinko- ja takaiskuvaikutusta.

Voinko ampua nopeammin vedessä vesipultilla?

Vaikka Water Bolt on vesipohjainen ase, sen pultit ovat valitettavasti hidastuneet kuten minkä tahansa muun sauvan tai sauvan.

Miltä Vesipultti näyttää?

Vesipultti näyttää samalta kaikissa maailmoissa. Ennen kuin otat sen käteesi, tämä ase näyttää kirjalta, jossa on siniset kannet ja keltainen hihna. Varastossasi se on punainen. Jos et halua louhia jokaista kirjahyllyä, voit yrittää etsiä vesipulttia sen visuaalisen ulkonäön perusteella, vaikka tämä menetelmä onkin aikaa vievämpi ja vaarallisempi ottaen huomioon kaikki Dungeonin viholliset.

Mitä loitsukirjat ovat, ja mitkä niistä löytyvät Dungeonsista?

Spell Books ovat aseita, jotka aiheuttavat taikavaurioita ja ovat riippuvaisia ​​manasta. He eivät käytä ammuksia, minkä vuoksi mana regen on välttämätöntä, jos valitset tämän aseen, samanlaisen kuin Wands. Kaiken kaikkiaan Dungeonsissa on yhdeksän loitsukirjaa, mukaan lukien Water Bolt. Ne ovat Kallojen kirja, Cursed Flames, Demon Scythe, Crystal Storm, Lunar Flare, Golden Shower, Razorblade Typhoon, Magnet Sphere ja Water Bolt.

Paranna varhaista peliäsi Water Boltilla

Koska on vain yksi tapa hankkia tämä vesipohjainen ase, etkä voi ostaa sitä NPC:ltä, sen hankkimisessa ei ole ongelmaa. Valmistaudu pomo- ja maffiataisteluihin, tutkimiseen ja kaivostoimintaan. Vankityrmiä syntyy jokaisessa maailmassa, ja kysymys on vain siitä, sisältääkö tietty Dungeon Vesipultin. Sen löytäminen voi viedä hetken, mutta varhainen pelisi sujuu paljon sujuvammin sen kanssa arsenaalissasi.

Mikä vesipohjainen ase on mielestäsi vahvin? Onko vesipultin löytäminen kamppailun arvoista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Kuinka saada vesipultti Terrariaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5957

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.